Over ons 

Curacaoscooters.com is een jong en dynamisch scooterverhuur bedrijf.
De mensen achter dit bedrijf hebben jarenlange ervaring in het toerisme. In combinatie met hun roots en daardoor de kennis van het eiland en hun bewoners, kunnen zij u alle informatie over Curacao verschaffen met de daarbij behorende verkeersmentaliteit.

De hollandse tak van dit bedrijf verschaft u duidelijkheid, betrouwbaarheid en de juiste communicatie om tot een prettige
overeenkomst te komen, betreffende het huren van een scooter..

Deze ultieme combinatie maakt het mogelijk om op een veilige en verantwoordelijke manier een scooter te huren op Curacao. Het klimaat, de omgeving en al het schoon wat het eiland te bieden heeft kunt u tot in de kleinste uithoeken bezichtigen met een scooter van Curacaoscooters.com.

Curacao biedt vele uitgaansgelegenheden en restaurants. De lokale bevolking maakt uitsluitend gebruik van de auto. Een parkeerplek vinden is voor U dus geen probleem. Met een scooter van Curacaoscooters.com parkeert u gewoon voor de deur. Shoppen, rijden langs alle stranden die Curacao u te bieden heeft, of gewoon lekker uitgaan van bar tot restaurant. Wij bieden u dit gemak met een scooter van Curacaoscooters.com.

ONTDEK EN ERVAAR CURACAO OP EEN BIJZONDERE MANIER.
DE CURACAOSCOOTER MANIER!!